DDC TEAM.

Ons DDC lesgevers team is er 1 uit de duizend!
Deze professionele en opgeleide coaches zorgen ervoor dat elk kind zijn/haar talent maximaal kan ontplooien in een toffe sfeer! Zij zijn helemaal up to date door bijscholingen en workshops in binnen en buitenland!
#DDC #ONETEAM #ONEFAMILY

Davinia Janssens
DAVINIA JANSSENS

Manager

Ik ben Davinia en ben 28 jaar. Velen kennen mijn naam door het tv programma So You Think You Can Dance waar ik het tot de halve finale kon schoppen. Dit was een fantastische en enorm leerrijke ervaring. Uiteraard is daarvoor veel danstraining nodig geweest. Zelf dans ik al van mijn 2,5 jaar in de toen nog dansschool van mijn papa. Doordat ik later in het showteam terecht kwam, ben ik in zowel klassiek ballet, jazz, hiphop en moderne dans thuis zoals velen van mijn lesgevers. Mijn danspassie, motivatie en enthousiasme is wat ik meeneem in de danslessen die ik geef. Kinderen en tieners laten genieten van elke choreo zodat men op het podium duidelijk ziet waarom men danst! Een zalig gevoel als leerkracht om je dansers zo te zien groeien en te genieten van elke dans! Zijn jullie geïnteresseerd om je aan te sluiten bij mijn DDC FAMILY? Dan kan ik je garanderen dat elke lesgever zijn uiterste best doet om iedereen in de dansles elke week opnieuw een fantastisch gevoel te geven door het plezier en het goede niveau!
Dikke dikke kus Davinia

KATLEEN STAS

Hallo allemaal,
Ik ben Katleen Stas en geef al 27 jaar les bij DDC. Ik ben er zelf gestart als leerling en heb ook mogen proeven van de showgroep. Nu geef ik al jaren met passie en veel plezier de kleuterdans wat mooi aansluit met mijn beroep als kleuterleidster. Sinds enkele jaren is hier ook klassiek volwassenen en jazz volwassenen bijgekomen. En ja iets helemaal anders, maar toch!
De gedrevenheid, de passie, het gevoel om te dansen, dat is er van klein tot groot en dit hoop ik met mijn ervaring dan ook te kunnen doorgeven aan ieder van jullie!

Katleen Stas
melissa pulinx

Hi all!  Ik ben Melissa en sinds mijn 11 jaar sta ik wekelijks bij DDC in de danszaal. 
Jaren was ik danseres in het showteam en heb ik van vele stijlen kunnen proeven. 
Zo ontdekte ik mijn favoriete dansstijl: ‘Hip hop’. 
Hierin heb ik mijn eigen stijl gecreëerd met de basiskennis die ik heb van zo goed als alle substijlen.
Na 10 jaar lesgeven blijf ik nog steeds experimenteren en grenzen aftasten in choreo’s om mezelf te blijven uitdagen. Zo volg ik ook regelmatig workshops in verschillende stijlen bij nationale en internationale lesgevers om helemaal up to date te blijven. In mijn lessen streef ik ernaar een mooie basis mee te geven en de dansers telkens uit te dagen om een betere versie van zichzelf te worden.
Met een groot enthousiasme wil ik dan ook mijn liefde voor ‘hip hop’ doorgeven aan mijn dansers!

See you on the dance floor, Grtz Melissa.

Melissa Pulinx

Melissa verzorgd ook alle grafische elementen voor de dansschool.

lisa stippelmans

Ik ben Lisa en ben 26 jaar.
Op jonge leeftijd ontdekte ik al dat dansen mijn ding was. Op mijn 4de kreeg ik de dansmicrobe serieus te pakken. Jazz, Klassiek Ballet, Showdance, Hiphop, Modern. Ik heb van alle stijlen geproefd en heb een paar jaar met ons showteam opgetreden. Ik ben een goedlachs podiumbeest en hou ervan om mensen te entertainen. Mijn enthousiasme en ervaring als danser neem ik dan ook mee in de danslessen. Op mijn 18de ben ik begonnen met lesgeven, waardoor ik ontdekte dat het lesgeven vooral mijn ding was. Ik geef al 8 jaar met heel veel liefde Hiphop aan de jongste Hiphoppertjes en heb ondertussen ook de kriebels te pakken gekregen om Jazz en Klassiek Ballet te geven aan Show Mini. Ik sta vooral bekend als een zotte juf, die het beste uit haar dansers wil halen. Ik streef naar een fijn groepsgevoel en ben ondertussen door vele kinderhartjes veroverd.
Veel liefs, Juf Lisa

Lisa Stippelmans

Dag iedereen,
Ik ben Bo en dit jaar zal ik weer D4K1 geven! Vorig jaar was een groot succes, iedereen was tevreden en ik hoop natuurlijk dat dit dit jaar weer zo zal zijn. Ik zelf dans al bij DDC sinds ik 2,5 jaar was!! En ben blij dat ik dit jaar weer bij het lesgeversteam mag horen. En zal er alles aan doen om de kinderen dezelfde ervaring te geven zoals ik heb gehad. Ik heb het vooral fijn met de kinderen, ik doe mijn best om hen zoveel mogelijk bij te leren en hun een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ik laat hun thuis voelen! Ik hoop dat ik aanstaande semester vele mag ontvangen en word het weer een fantastisch, leuk en dans vol jaar! Zie hoe wij dansen, daarin spreekt ons hart.

Bo adrien
stefanie de prins

Hallo allemaal! 
Ik ben Stefanie en dit is het derde jaar dat ik lesgeef bij DDC.
Vorig jaar heb ik mijn passie al mogen overbrengen aan de Funky 1’tjes en vanaf dit jaar zal ik dit ook bij Modern B kunnen doen.  Zelf dans ik al bij DDC sinds ik 2,5 jaar was en ik heb sindsdien nooit spijt gehad dat ik hier ooit ben begonnen. Door te dansen kan ik al mijn emoties en gevoelens de vrije loop laten gaan en dat is wat ik ook wil overbrengen naar mijn leerlingen. Ik wil dat ze zich goed voelen en altijd met een lach terug naar huis kunnen gaan. DDC moet een tweede thuis kunnen zijn voor hen, net zoals dat voor mij is!

Bo Adrien
Stefanie de Prins
venity vertenten

Hallo iedereen!
Ik ben Venity Vertenten en ik heb vorig jaar voor de eerste maal kleuterdans gegeven bij DDC.
Dit jaar geef ik modern A beginners. Ik dans al van toen ik amper 3 jaar was bij deze dansstudio.
Mijn doel is om alle kinderen een goede basis mee te geven en om ze te laten proeven van dans zodat ze dezelfde passie ontdekken die ik altijd gehad heb dankzij DDC.
We maken er samen met de groep een top dansjaar van! We are one big happy family!

Venity Vertenten
SIEBE BRONCKART

Yowww guyssss,
Mijn naam is Siebe en dit is mijn 3de jaar dat ik ga lesgeven! Mijn passie voor dans is volgens mijn ouders al sinds ik klein was, maar toch was ik ongeveer 7 jaar voordat ik ontdekte wat ik echt wilde doen. Ik ben heel blij dat ik dit jaar weer bij het lesgeversteam mag horen! De lesgevers onder elkaar hebben ook een mega goede band met elkaar en maakt DDC echt als een 2e thuis voor mij, en daar draait het om bij DDC, je thuisvoelen is één van de belangrijkste punten in een dansschool. In mijn les kan je je gevoelens je vrije loop laten gaan, net zoals ik zal doen tijdens het dansen. Vorig jaar was een topjaar met mijn schatjes uit Modern Beginners. Ik ben er zeker van dat zij veel hebben bijgeleerd en dat zullen meenemen naar de volgende jaren! Vanaf september geef ik de pubers uit Show Teens, zij zullen ontdekken hoe ik hun op een leuke manier nog beter wil maken. Ik hoop dat ik met open armen word ontvangen door hun. Dit jaar wordt een knaller, ik voel het!! De vakantie heeft nu lang genoeg geduurd. ik ben klaar voor het nieuwe dansjaar!

Jullie ook?

Siebe Bronckart
joNA ADRIEN

Hallo iedereen,
Ik ben Jona en zal Hip hop A geven. Dit zal mijn tweede jaar zijn als lesgeefster bij DDC. Het zal een jaar vol uitdagingen en dansplezier worden. Ik kijk ernaar uit om jullie de basisstappen van Hip hop aan te leren, de groove en de flow. Ik dans al sinds mijn 2,5 jaar bij DDC en ben zeer enthousiast en gedreven.
Hopelijk tot in september!

Jona Adrien
 BRITT DELTOUR

Hallo allemaal!
Ik ben Britt en dans al sinds ik 2 jaar ben bij DDC. 
Dansen is mijn leven, mijn passie, mijn alles. Daarom ben ik blij dat ik nu mijn 3de jaar les mag geven aan de kleuters. 
Kleuters zijn spontaan, lief, enthousiast in hun bewegingen en hun omgang. Ik hoop dan ook door mijn jaren danservaring dit meer te kunnen stimuleren en hoop ook zo dat mijn passie hun passie wordt. Dit door er samen een tof, vrolijk, gek jaar van te maken.
Want daar staat DDC voor!

Britt Deltour
BO STRAUVEN
Bo Strauven